Dit is ons vakantiehuis in Egmond-Binnen (Noord-Holland).
Een heerlijke zomerhuisje geschikt voor 4 personen (2 volwassenen met 2 kinderen vanaf 6 jaar)

Het huis is comfortabel ingericht en wordt verwarmd door een grote houtkachel. Twee grote schuifpuien zorgen ervoor dat het huis en het terras in elkaar overlopen zodat je kunt genieten van het buitenleven.

Het huisje heeft een ruime tuin met twee grote bomen, veel groen, een royaal terras (volop zon en schaduw), en een parkeerplaats voor de auto voor de deur.

Het huis ligt op loopafstand (300 meter) van de duinen. Door de duinen kun je gemakkelijk naar het strand fietsen (2,5 km). Je kunt natuurlijk ook met de auto naar Castricum aan Zee (4,5) of naar Egmond aan Zee (4 km). In Egmond-Binnen (1 km) bevindt zich een grote supermarkt. Alkmaar ligt op 15 kilometer, Haarlem op 25 en  Amsterdam op 40 kilometer afstand.

We verhuren ons zomerhuisje in het hoogseizoen alleen per week (zaterdag – zaterdag). In de overige periode vanaf 4 dagen / week (vanaf zaterdag).

Het gebied Castricum/Bergen ligt  25 km van de luchthaven Schiphol. Overdag / ’s ochtends vroeg kan er (bij zuiden /zuidwesten wind) van tijd tot tijd vliegverkeer zijn . Het vliegverkeer wordt dan over de regio verdeeld.
De meeste gasten geven aan hier  geen of geen bijzondere last van te ondervinden.
Wanneer je je echter snel irriteert aan overkomend  vliegverkeer, adviseren we je nog even verder te zoeken (we willen graag tevreden gasten!).

Rene van Zeggeren | Marisa Giunta d’Albani

De meeste hondenbezitters hebben goed opgevoede honden, maar een paar keer per jaar is dit niet het geval: kuilen worden onder het terras en het hek door gegraven, er liggen uitwerpselen in de tuin, en we krijgen klachten van de buren.  Zij hebben ook een bordje opgehangen bij het pad naar de duinen: voor honden verboden. Wij hebben hierdoor helaas moeten besluiten ons huisje niet meer te verhuren aan gasten met een hond of kat.